ОГРАДИ И ПАРАПЕТИ

ИЗРАБОТКА НА ОГРАДИ И ПАРАПЕТИ

  • Можем да изработим за Вас по поръчка различни видове огради. Огради за вдорни места, за затворени кооперации, паркинги, складови пространства и други обекти.
  • Металната ограда може да е от обикновенна телена оградна мрежа и поддържащи винкели с височина според изискванията Ви. Може да е допълнително защитена с бодлива тел, с надстройка или оплетена в мрежата. Можем да произведем и стилна ограда от арматурни елементи и декорация от ковано желязо. С каменни или бетонни основи и пасващи на интериора на обекта Ви колони между платната.
  • Повечето поръчки които получаваме са за стандартни парапети приложими като перила за тераса. Такива с метални профили, дебели 20/20мм, напречно заздравени и ръкохватка в полукръг. Често се поръчват декоративни елементи от извити профили, които украсяват парапета на терасата. Терасата Ви може да бъде направена и от извити метални профили и дървени ръкохватки.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Цената варира в зависимост от сложността на проекта, използвания материал, времето за изготвяне и обема на продукцията.

90% от нашата продукция е уникална, собствено изработена в работилницата ни. Също така, както проектите ни, така и цените им са изцяло съобразени с Вашите изисквания и предпочитания.

Обадете се за Вашия обект, ще изготвим най-добрата цена/качество

Времето за изготвяне на детайлите, отделните компоненти, както и цялостните проекти, е много зависимо от фактори като: сезонност/заетост, обем на работата, компоненти на изделията, отдалеченост на обект и тн. Ние имаме желанието да бъдем максимално бързи в изпълнението, но не за сметка на крайното качество на проекта.

Да, всички крайни изделия или компонентите им се транспортират с наш транспорт до Вашия обект. Транспорта винаги е включен в цената на офертата, освен ако не сме се договорили друго с изричното Ви желание.

Всички консултации на място, тяхното време и брой посещения до обекта Ви, както и първоначалният оглед и вземане на мерки са безплатни, освен в случаите, когато не постигнем споразумение и съответно не поемем обекта. - Тогава се заплаща такса от 20лв.

Не, не продаваме изделия чуждо производство. Всички проекти се осъществяват със собствени детайли в нашата работилница.

Да, извършваме всякакви услуги като заваряване, рязане, шлайфане, боядисване, без да е необходимо да сте закупили детайл от нас или да сте ни били вече клиент.

iron2000 logo
КОНТАКТИ
  • 0888 013 913
  • nikolaipanchev@abv.bg
  • София, Хайдушка песен 1
УСЛУГИ
  • Металообработване
  • Шлосерски и заваръчни
  • Строителство и монтаж
АЙРЪН ГРУП 2000

Производство, транспорт и монтаж на метални врати, огради, решетки индустриални изделия от метал

Made with - Mobirise  &   IRON2000@2022